Om Oss

Go´koppen kaffe AS blitt etablert i 2017. Selskapet selger kaffe og kaffe produkter fra mobile kaffebarer til både bedrifter og private virksomheter via salg på gaten, festivaler og arrangementer.
Vi tilbyr kaffeservering fra en to-grupper Fraccino espressomaskin, som kan kjøres på strøm eller gass, avhengig av plassering. Ellers er vi helt selvforsynte.

Virksomhetens formål er å servere god kaffe ved å vare der hvor kundene er, uansett om det er til et stort arrangement, til firmafesten eller på lekeplassen.

Å gå på kaffebar skal være en opplevelse, å gå på Go Koppen Kaffe skal være noe spesielt. Samtidig skal alt annet vi tilbyr være av høyeste kvalitet. Vårt fokus er på stadig å forbedre og utvikle oss og vårt mål er at enda flere skal bli kjent med GoKoppen Kaffe AS.

Go`koppen kaffe vil være kundenes foretrukne kaffeleverandør og hvert koppkaffe vi selger, 1 kr pr kopp går til Education for life, Nepal ( www.educationforlifenepal.com) Vi hjelper til å etablere bibliotek og skoler rundt om i Nepal.

Go Koppen Kaffe AS
Org. Nr.: 918 867 511
Gokoppen@gmail.com